Къде спира токът в област Русе на 20 юли 2022

0
Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе
Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

В периода 18.07.2022 - 21.07.2022 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Бабово, захранените от ТП 1 на улиците: „Баба Тонка“, „Васил Левски“, „Д-р Петър Берон“, „Дунав“, „Елин Пелин“, „Калето“, „Марин Павлов“, „София“, „Стара Планина“, „Христо Ботев“, „Шипка“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базов и станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

На 20.07.2022 от 08:30 ч. до 08:40 ч. и от 16:00 ч. до 16:10 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Русе, кварталите: Здравец - Север; Цветница; Товарна гара; Възраждане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари