Извън закона!

16
Какво е да тръгнеш с мощен нов джип в празен град, дрогиран, със скорост, която убива?  Каква е разликата между това и да извадиш калашник и да стреляш на посоки?
Какво е да тръгнеш с мощен нов джип в празен град, дрогиран, със скорост, която убива? Каква е разликата между това и да извадиш калашник и да стреляш на посоки? Снимка: БТА / Фейсбук

Какво е да тръгнеш с мощен нов джип в празен град, дрогиран, със скорост, която убива?

Каква е разликата между това и да извадиш калашник и да стреляш на посоки?

НИКАКВА

И при двата случая си тръгнал да убиваш всеки, който застане пред теб, просто ей така, защото живота на другите не те интересува. Защото мислиш, че само ти имаш правото да живееш. Защото така те е възпитала майка ти. Защото за теб хората са НИКОЙ. Ти си най-великия и вижте, мога да карам дрогиран, мога да карам с над 100 км/час. Не защото мога, а защото, ако ме спрат МОГА да се оправя. Защото светът е пари, а аз ги имам. Мама ми дава. Аз съм на 22 и не съм заработил и пет лева, но мама заработва за мен, за нея, за ония, за други... Тя е платила авансово за всичко, което правя. Вие какво си мислите, че сте като мен? Не, не сте. Аз съм велик, вие не сте. Аз мога, вие не. Аз имам, вие не. Аз съм част от управлението на тази държава, а вие сте роби. Тези пътища са правени за такива като мен, а не за такива като вас, където карате трошляци.

Колата дори не е моя. Тя ми е подарък от фирма. А вие... Вие карате стари коли, които изплащате цял живот, а моята е нова и не съм я платил с мои пари.

Аз знам къде продават дрога и ми я карат на крак. Знам, кой и кои продават дрога, но ги пазя и те мен. Знаете ли какви кинти се правят от продажбата на дрога? Знаете ли колко мацки ми се лепят, защото живея на ваш гръб?

Вие знаете ли кой съм аз? Не, не знаете.

Аз живея извън закона, така както ме е родила майка ми - ИЗВЪН ЗАКОНА.

Мажд Алгафари

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари