Ивелина оставила предсмъртно писмо

0
Младата жена се сбогувала с двете си деца
Младата жена се сбогувала с двете си деца

От няколко години Ивелина Беренска, която рано тази сутрин сложи край на живота си, е работила като разследващ полицай в „Икономическа полиция - Пловдив.

Била е изключително съвестна в работата си, винаги усмихната и добронамерена към всички.

Никога не е споделяла да има любовни драми. В последно време била доста болна и колегите й били много притеснени за нея, споделят те.

Живеела сама, нямала мъж до себе си. Това заяви комшия на жената.

Много любезна млада жена. Винаги поздравяваше, не подминаваше съседите си. Всички знаехме, че е служител на МВР. Тази сутрин водех детето на училище, когато видях патрулката. Комшиите се бяха събрали и от тях научих, че Ивелина се е самоубила”, коментира читател на Traffic News.

Той добави още, че Ивелина е живеела на по-нисък етаж, от този от който се е хвърлила. Тя има две деца, едното от които студент. Другото момче живеело при баща си във Велико Търново.

Жената е родом от старата столица. Преди 5 години се мести в Пловдив, където започва работа в Областната дирекция. Според колегите й жената не е имала финансови проблеми или задължения. Фаталното й решение навярно не е свързано и с работата й, тъй като няма данни да е била притискана или заплашвана.

По информация на БЛИЦ, Ивелина е оставила предсмъртно писмо, с което се сбогува с двете си деца си и обяснява причината за постъпката си.

Припомняме, че 42-годишната жена скочила от 13-тия етаж на блок в Пловдив. Тя е служител на Икономическа полиция под тепетата. Минути след 7 часа тялото й е било открито пред Малкия гигант в Кършияка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари