Иван Гешев дари 10 000 лева на "Пирогов"

0
Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили общо над 150 000 лева за болниците в страната
Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили общо над 150 000 лева за болниците в страната Снимка: БГНЕС

Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили общо над 150 000 лева за болниците в страната

Прокурорите от страната са предоставили средствата безвъзмездно без условия за какво да бъдат предназначени. Те ще се използват за консумативи, тестове и всички други нужди на лечебното заведение

Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили над 150 000 лв. в подкрепа на медиците от лечебните заведения, ангажирани с борбата срещу разпространението на коронавируса, съобщават от прокуратурата. Сумата е събрана за по-малко от три дни, след призива на ръководството на прокуратурата за подкрепа на дарителските кампании на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, болница „Александровска“ и „За героите в бяло“ на Българския лекарски съюз.

"Главният прокурор Иван Гешев ни дари на болницата ни 10 000 лева лични средства", съобщи директорът на "Пирогов" д-р Асен Балтов за DarikNews.

Прокурорите от страната са предоставили средствата безвъзмездно без условия за какво да бъдат предназначени. Те ще се използват за консумативи, тестове и всички други нужди на лечебното заведение.В момента в "Пирогов" се лекуват 11 болни с коронавирус, а сред тях и четиримата в най-тежко състояние, които са интубирани, уточни директорът на болницата, който благодари на всички дарители за съпричастността и помощта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари