Ивайло Пандов се "излекува" от коронавирус за три дни

2
Разказ за перипетиите на бизнесмена
Разказ за перипетиите на бизнесмена Видео: NOVA

Бизнесменът Ивайло Пандов се прочу като първият човек, който се е "заразил" и "излекувал" от коронавирус само за три дни.

Той и семейството му са били на почивка в Банско, след която решават да си направят тестове за COVID-19.

Решихме да проверим дали сме заразени с коронавирус. Тествахме се за лично спокойствие, нямахме симптоми. Заявихме тест от частна лаборатория. Те дойдоха, взеха ни проби и очаквахме резултати. На всички около мен дойдоха в събота и бяха отрицателни. В неделя бяхме събудени от полицаи, които ми казаха, че съм заразен и последваха всички мерки, разказва бизнесменът, предава NOVA.

"Така започна нашият малък кошмар. Отделна стая, отделни дрехи, дезинфекция на цялата къща. Започнах да търся начин да преструктурирам работата си. По съвет на мои приятели реших да се тествам отново, но в държавно учреждение. Успях в понеделник да си направя тест. Вечерта дойде новината, че не съм заразен. Направих си и втори тест, който след 24 часа също излезе отрицателен. Междувременно ми направиха и PSR тест, който също излезе отрицателен", обясни той.

Карантината на бизнесмена обаче е свалена чак в петък. Той съветва всички, които си правят проби в частни лаборатории, да си направят и втори проба в държавна болница, ако резултатите им са положителни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари