Искрен Веселинов: Трябва да се направи ревизия на управлението

2
Доколко правителството следва програмата, с която е избрано?
Доколко правителството следва програмата, с която е избрано? Снимка: БГНЕС

"Трябва да се направи ревизия на постигнатото и неизпълненото на управлението." 

Това каза съпредседателят на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов в декларация за новия политически сезон, предаде Агенция "Фокус".

"Изпратихме само преди месец един политически сезон, който беше много драматичен, наситен с парламентарен бойкот, избори за европарламент, опити за дестабилизиране на управлението. Заявките в началото на този ще показват, че е не по-малко интересен и драматичен. Естествено е местните избори да повишат градуса и политическата активност на политическите играчи", заяви още Веселинов.

"Надяваме се на отговорно поведение на политическите сили", допълни още Веселинов. "Призоваваме всички да мислят за държавността, с уважение за институциите и за политическите си опоненти, защото обществото е такова, каквото го правим ние със собственото си поведение", изтъкна съпредседателят на ПГ на "Обединени патриоти".

Той подчерта, че настоящото управление е избрано с една програма, която то следва. "Доколко я следва и доколко я изпълнява е тема, която трябва да се дискутира постоянно. Поне за нас в началото на тази картина можем да кажем, че е крайно време да се направи системна ревизия на постигнатото и неизпълненото", добави още Веселинов.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари