Искрен Веселинов: Не сме се клели в ГЕРБ

1
Клели сме се в България, заяви водачът на листата на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Русе
Клели сме се в България, заяви водачът на листата на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Русе

"Вярваме в идейното обединение. Това е причината да бъдем заедно."

Това каза водачът на листата на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Русе Искрен Веселинов в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Той изрази убеденост, че тези над 200 000 гласа, които взеха поотделно на миналите избори, би следвало дори да се увеличат. Според него проблемът за 4-те процента би бил на българското общество, ако няма патриотична формация в новия парламент.

Не смятам някъде да сме се клели в ГЕРБ, клели сме се в България. Ако сме управлявали с тях, това беше защото народът е гласувал най-голямо доверие на тях. Не сме били някакъв послушен партньор, който е чакал само да се облагодетелства. Имаме си задачите и ги вършим с българските партии, независимо кои са те. Готови сме да говорим с всички партии без ДПС“, заяви той. Във връзка с намесата на САЩ във вътрешните работи на България, Веселинов посочи, че имат критики, че българската държава очевидно дотира суверенитета си към външни фактори.

Той открои трите ключови фактора в програмата на „Българските патриоти“, които са семейство, доходи, сигурност. „Не знам критериите на колегите за статукво. Факт е обаче, че сме правили само нещата, за които сме се явили на избори. Смятам, че наистина направихме държавата малко по-добра от това, което заварихме. Изменихме законите, така че да няма професия трайно безработен, да се спират социалните помощи, ако не се ходи на училище. Нашият дълг е да браним България“, категоричен бе Веселинов.

Той оповести, че представител на ПП „Атака“ е идвал във ВМРО за преговори, но е настоявал категорично едното полагащо се място на „Атака“ да бъде за лидера ѝ Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари