Искрен Веселинов: ДПС се превърна в метафора на всякакъв род извращения!

0
За трите десетилетия на съществуването си ДПС се е превърнала в символ на корупцията в България, коментира русенският депутат
За трите десетилетия на съществуването си ДПС се е превърнала в символ на корупцията в България, коментира русенският депутат

"За трите десетилетия на съществуването си ДПС се е превърнала в символ на корупцията в България".

Това заяви депутатът от "Обединени патриоти" Искрен Веселинов по повод изказването на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, в което той поиска оставката на вицепремиерът Валери Симеонов заради скандала с Виктор Николаев, пише 24 часа.

"ДПС се превърна в метафора на всякакъв род извращения, назначаване на роднини, партизиране на администрацията. Партия, която е авторка на кръгове от фирми", добави Веселинов.

"Заплаха за развитието на България не са вицепремиерът Валери Симеонов и правителството, а връщането на ДПС на власт", обяви депутатът от "Обединени патриоти" Павел Шопов. По думите му ДПС искат дестабилизация на властта и сваляне на правителството преди европредседателството.

Депутатът Борис Ячев пък защити Симеонов, като заяви, че той е въвел нов начин на изявяване, който бил директен и в него нямало двусмислици, с каквито досега обществото е свикнало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари