Илиян Василев: Тол системата е топ корупционен проект!

1
Приходите са надценени, разходите подценените и вместо да генерират средства за поддържане на пътната система, тя ги източва
Приходите са надценени, разходите подценените и вместо да генерират средства за поддържане на пътната система, тя ги източва Снимка: БГНЕС

Тол системата е топ корупционен проект, който ще продължава да бъде поддържан в реанимация чрез инжекция на нови и нови публични средства. Както много кратно съм писал, приходите са надценени, разходите подценените и вместо да генерират средства за поддържане на пътната система, тя ги източва. Нарочно центъра на управление е изнесен извън страната за да могат да се разпределят средства.

По време на предизборната кампания отново ще изнесем данни за този истински бисер на управленския гений на Борисов - трябваше да генерира над милиард лева на година, сега прибира от бюджета по 300 милиона в субсидии. И те отиват за поддържане на администрация и концесионер!?

А можеше нещата да се решат по много по-прост начин, без грам инвестиции в корупция, с увеличаване на акциза на горивата до средните за Европа. Системата работи, няма допълнителни разходи за администрация, няма разходи по храненето на над 1000 души и издръжка на екипи, финансисти и прочие трети лица подизпълнители, доставчици.

Но как иначе ще се крадат стотици милиони на година?

И едно момче и едно момиче ги арестуваха защото казаха истината за проказата в тази система.

И сега Петя Аврамова прикрива Нанков и Борисов, като дава обяснение за техния гениален проект - един от етикетите на ГЕРБ управлението и на модела политическа олигархия..

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари