Илиан Василев: Фабриката за интриги работи

0
Корумпираните произвеждат полезни идиоти
Корумпираните произвеждат полезни идиоти

Схемите им обаче имат един огромен дефект - разчитат да откажат хората да гласуват

Няма да влизам конктретика, ще го направя след изборите, но отново фабриките за интриги работи, и много от агентите на Борисов и Пеевски в момента сеят раздори, сплетни и интриги. И успяват.

Ако помните - Петър Стоянов загуби заради едни съветници - помните ли, които бяха - аз помня двама - Любен Дилов и Петър Курумбашев. Има ги и днес - съветници, пиари, консултанти, които уж работят безплатно, а реално срещу заплащане, но от лагера на Пеевски и Борисов.

Корумпираните произвеждат полезни идиоти.

Още от сега сеят недоверие, че няма да има правителство, че ще има нови избори и след неуспеха на ИТН, и евентуална невъзомжност за правителство и ПП, ще изникне поредния нов проект, за да се стигне до абсурд, при който ГЕРБ и ДПС ще могат да се върнат на власт.

Схемите им обаче имат един огромен дефект - разчитат да откажат хората да гласуват. Активност над 50 процента ще произведе нужното мнозинство в Парламента. Единствената причина да се спекулира, че няма да бъде трайно това мнозинство е, че ГЕРБ и ДПС контролират прекалено много пари, а доста мимикриращи като агенти на промяната, търсят да се впишат в Системата.

Илиан Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари