Хванаха пожарникар да продава наркотици във Варна

0
Трима мъже са обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества
Трима мъже са обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества

Окръжната прокуратура във Варна внася искания за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на трима за наркотици.

С постановление на Окръжната прокуратура във Варна за срок до 72 часа в ареста са задържани трима мъже, които са обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. Днес, 1 юли, прокуратурата ще внесе искане във Варненския окръжен съд за определяне мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемите, единият от които е служител на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ във Варна.

Димитър Д. и неговият съквартирант Тодор М. са привлечени като обвиняеми за държане без надлежно разрешително с цел разпространение на кокаин с тегло 0,79 грама – престъпление по член 354а, ал. 1 от НК, извършено в съучастие като съизвършители на 28 юни тази година.

Третият обвиняем – Петър Д., е установен да държи на същата дата 14,62 грама кокаин и 12,55 грама екстази. Съдебните заседания за определяне мерките за неотклонение на тримата ще бъдат разгледани днес във Варненския окръжен съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари