Хасан Адемов: Не е нормално НС да работи до толкова късно

0
Къде е инспекцията по труда?
Къде е инспекцията по труда? Снимка: БГНЕС

Според Хасан Адемов не е нормално НС да работи до толкова късно.

Той посочи, че според правилника на парламента трябва да има 12 ч. от едно заседание до следващото. "Къде е Главна инспекция по труда. Аз съм анестезиолог, работил съм и до по късно", така пред БТВ той коментира нощните заседания по приемане на бюджета за 2018 г.

"ДПС не подкрепя бюджета", отсече Адемов и посочи, че още от формирането на кабинета те са против, тъй като в него имало "националисти". В качеството се на бивш социален министър депутатът от ДПС каза, че "всички правителства наричат бюджета си социален", но по думите му този бюджет, за 2018 г. имал за цел "да даде спокойствие на управляващите". Като основна критика на ДПС към сметката за следващата година той посочи, че "липсват реформи в основни сектори". Адемов изрази съжаление, че ръста в икономиката не се използва за реформи. 

За предвидените 20 млн. повече за общини с кметове на ДПС Адемов каза, че те са си ги заслужили и че прави чест на ГЕРБ, че са ги предвидили. В заключение той отхвърли теорията, че има някаква задкулисна договорка между ГЕРБ и ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари