Грижовна майка гледала марихуана, за да помага на децата си

5
По време на разпита жената обяснила, че се грижела за двете си деца сама, имала нужда от пари и затова прибегнала към производството на дрога
По време на разпита жената обяснила, че се грижела за двете си деца сама, имала нужда от пари и затова прибегнала към производството на дрога Снимка: Гранична полиция

Вчера стана ясно, че русенските гранични полицаи са разкрили оранжерия със старателно отглеждана марихуана в Щръклево

Преди няколко месеца в Гранична полиция се получил сигнал, че 60-годишна русенка е купила семена за канабис от специализиран магазин и ги засяла във вилата си в Щръклево. Униформените изчакали растенията да пораснат и започнали да наобикалят имота. От съседи разбрали, че собственичката и неин познат от Щръклево често посещават къщата и прекарват доста време в оранжерията в двора, но никой не ги е виждал да излизат с краставици или домати, разказва вестник "Утро".

Всъщност под полиетиленовия покрив полицаите открили 38 зелени стръка наркоконоп с височина от 50 см до 2.50 метра в саксии и сандъци, сушилни за тревата и обработката й, електронна везна и други атрибути, необходими за превръщането на марихуаната в пазарен продукт.

Собственичката и 61-годишният ѝ помощник са задържани. По време на разпита жената обяснила, че се грижела за двете си деца сама, имала нужда от пари и затова прибегнала към производството на дрога.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари