Господин самоубиец, ако вместо в БМВ се бяхте врязали в майка с деца?

1
Обръщам се към него, дано оцелее и осъзнае какво е направил
Обръщам се към него, дано оцелее и осъзнае какво е направил

Читател пожела да разкаже своята гледна точка за инцидента в Пловдив снощи, при който моторист се вряза с висока скорост в БМВ, предаде Plovdiv24.bg.

Ето и неговия разказ без редакторска намеса:

Чета, че мотористът от вчерашната катастрофа е в болницата с две счупени ръце. И какво от това? Подобен индивид няма как да предизвика и капка съжаление у мен.

Обръщам се към него, дано оцелее и осъзнае какво е направил: Господин самоубиец, ако на пешеходната пътека, в която сте навлязъл с нечовешки висока скорост, имаше майки с деца, а не БМВ? Ако бяхте убили невинни дечица заради липсата си на мозък? Слава богу, потрошихте само себе си и ламарините на един автомобил, под гумите ви заради чист късмет не попаднаха крехки дечица.

Инцидентът се случи на място, където има пешеходна пътека на детска градина и ограничение от 30 км/ч, придружено с електронен знак и радар, който показва скоростта ти в момента. Колко показваше радарът по време на идиотското ви изпълнение, господин "пострадал"? 

Всичко това се случва около 18:00 часа, когато е пълно с прибиращи се от градината деца.

За мен лично подобни индивиди не са много по-различни от джихадистите, врязващи се в тълпи по време на терористичните актове в Европа - превозно средство, висока скорост, врязване без мисъл или умишлено в група хора.

Пистовите мотори категорично нямат място в града. Ще ме контрирате, че в цял свят са позволени - е, безмозъчните българи, които си ги купуват, не са дорасли интелектуално да имат това право. Наясно съм, че не всички мотористи са безмозъчни убийци/самоубийци, но болшинството са именно такива.

Източник: Plovdiv24.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари