Горещ уикенд

0
Максималните температури ще скочат над 35 градуса
Максималните температури ще скочат над 35 градуса Снимка: Dunavmost

В събота максималните температури ще са между 30° и 35°, в неделя – над 35°

В събота ще е предимно слънчево и горещо с максимални температури в повечето места между между 30° и 35°.

В следобедните часове ще се развива купеста облачност и на места, главно в източната половина на страната и в планинските райони ще превали и прегърми.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места по северното крайбрежие ще превали краткотрайно. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури между 30° и 32° градуса. Температурата на морската вода е от 24 до 27 градуса.

Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 17°.

В неделя ще бъде предимно слънчево и горещо, с максимални температури около и над 35°. По-късно през деня на места в западната част от страната ще превали и прегърми.

В началото на следващата седмица ще има краткотрайни валежи и гръмотевична дейност. На места в понеделник явленията ще са по-интензивни, повишава се и вероятността за градушки. Температурите леко ще се понижат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари