Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Големи Благодарности

12
До г-н Томислав Дончев - създателят на най-доброто електронно правителство в Европа
До г-н Томислав Дончев - създателят на най-доброто електронно правителство в Европа

До г-н Томислав Дончев - създателят на най-доброто електронно правителство в Европа

До г-жа Галя Димитрова - директорът на най-добрия НАП в Европа

За този случай бях писал месец август 2020 г. Нооо... не било писано да се забрави. Гледам по телевизиите говорят как са похарчени милиони левове от бюджета за електронно правителство, за улеснение на гражданите, а реално само са изядени парите. Как бившата шефка на НАП се оплаква, че е несправедливо уволнена и оправдава милионите раздадени бонуси. Отклоних се от темата, за което съжалявам.

Днес бях със съпругата ми в НАП и ми идваше да взема едно дърво и да започна да удрям наред който ми излезе. Едвам се удържах.

Ето случаят:

19.07.2015 г. са ме снимали камери на КАТ - Бургас с превишена скорост. 04.03.2016 г. се получава акт за 300 лв. Актът е на съпругата ми, защото по талон се води собственик. Консултирам се с адвокат и той ми казва - "Нищо не може да се направи, отивай да плащаш. Ако платиш в срок спестяваш 30%."

Съпругата ми отива и плаща в срок 210 лв. и забравяме за случая. Август 2020 г. съпругата изкарва курс за шофьори и отива да си получи книжката в КАТ - Русе. В КАТ - Русе и казват, че няма да си получи книжката, защото има неплатени глоби. На въпроса каква глоба имам - отговорът е 90 лв. Прословутата отстъпка за плащане в срок. С големи разправии, главоболия и ядове накрая се заплащат 90 лв. (които ми бяха опростени за заплащане в срок).

Днес 28.05.2021 г. съпругата ми отива в НАП - Русе за удостоверение, че няма задължения към бюджета. Да ама не! Оказа се че дължи 90 лв.- онези опростените, по късно и платени. Но пак ги дължи. Иначе воят на калинките е голям.

Автор: Георги
(Автор: Георги - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари