Гешев, страхуваш ли се?

0
Дните на мафията са преброени! Обръщаме тренда!
Дните на мафията са преброени! Обръщаме тренда!

Днес получих поредната призовка. Вече става банално и може би това е целта.

Злодеянията, мракобесието и репресиите на управляващата ни мафия да станат нещо обикновено. Да бъдат наложени за „нормални”, обичайни, като част от ежедневието ни. Така, както ежедневните гейтове и корупционни скандали и липсата на осъдени по тях. Обществото да приеме диктатурата на мафията за норма и даденост и гражданите да спрем да реагираме на беззаконието и мракобесието. През последните години съм получил десетки призовки. През последните месеци са ежедневни, понякога по две на ден, а рекорда ми е 4 призовки връчени по различни преписки и проверки за един ден. Тази седмица също започва бойно, вече имам две, едната ми бе връчена миналата сряда за тази сряда, другата днес.

Ще ви кажа нещо изключително важно. Дебелите са страхливи и ограничени. Без властта това са обикновени крадци и престъпници, мутри и тъпи ченгета. Това знаят, това правят. От позицията на силата, владеейки всички власти и институции – призовки, дела, обвинения, проверки, заплахи, ревизии, запори, разпити, ограничителни мерки, целият ченгеджийски арсенал. Способни са дори на убийства. Посегнаха на децата и семействата ни.

ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ НАС!

Проблема е, че това при бойците не работи. Не са се сблъсквали до сега с такова животно – свободен гражданин боец! Само ни амбицират още повече и разобличаваме техните далавери и схеми. Не ние сме жертвите, ТЕ са жертви на собствените им страхове и престъпления и ТЯХ ги е страх от нас. Страх ги е от пробуждащото се гражданско общество, на което БОЕЦ се превърна в символ, страх ги е от възмездието, страх ги е от Истината, страх ги е, че ще плащат за извършените престъпления! Страх ги от гражданите-бойци на площадите! И с право ги е страх. Дните на мафията са преброени! Обръщаме тренда!

СЕГА гражданите ще преследваме тях и ще търсим отговорност за грабежа на народ и държава! За това, че превърнаха страната ни в кочина. СЕГА ние връчваме ПРИЗОВКА на Гешев, да се стягат Буда, Пеевски и Цацаров! СЕГА ТЕ ще явят пред нас! И ще плащат за всичко! За източените милиарди, за смачканите бизнеси, за прокудените от родината им българи, за откраднатите и съсипани човешки мечти и животи! За убитите и за оцелелите. За всяка сълза и всеки одран от гърба ни лев!

БОЕЦ обявихме за 12.09. от 15.00ч. национален протест-блокада пред съдебните палати в столицата и страната под надслов „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ”! Със следните искания и цели – оттегляне на кандидатурата на Гешев, приемане на закон за Лустрацията и сваляне на мафиотското правителство на Пеевски с премиер Бойко Борисов! И това е само началото. Ще продължим стъпка по стъпка без да изпускаме инициативата докато изринем мафията от властта и гражданите си върнем държавата. Знаем точно какво искаме, имаме план и сме готови да се преборим и да спечелим тази битка!

ПЪРВАТА ПРИЗОВКА Е ЗА ГЕШЕВ!

Георги Георгиев - БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари