Германски репортер престоя 24 часа в магазин на Златните

0
Репортерът разказва с топли чувства за работата в магазина и за клиентите
Репортерът разказва с топли чувства за работата в магазина и за клиентите

Репортер на най-многотиражния вестник в Европа – германският „Билд“, прекарва 24 часа в един денонощен магазин в курорта "Златни пясъци" и с топли чувства и много снимки разказва как протича едно денонощие по родното Черноморие, какви клиенти влизат в супермаркета и какво купуват най-често.

Авторът описва мястото като „3,5-километрова редица от барове, клубове и ресторанти“, а в нон-стопа, който се намира по тази линия, останал цяла нощ и цял ден, за да се среща с различни купувачи.

Продавачката Мими му казала, че най-много се купува бирата, а той си направил труда да преброи: за едно денонощие били купени 165 бутилки бира, 63 бутилки вода, 15 пакета чипс, 33 кутии цигари.

Статията е илюстрирана с множество снимки на клиентите на магазина, направени в различни часове. Има много чужденци – германци, британци, австрийци, руснаци.

Едни залагат на минералната вода, за да утолят жаждата, а други купуват водка и безалкохолни газирани напитки, за да си направят свежи домашни коктейли и да приповдигнат настроението си.

По-голямата част от туристите са избрали България заради нощния живот.

Две от момичетата казват, че страната ни е чудесно място за купони, но не и за живеене.

Други две момчета признават, че първите си бири са изпили още сутринта, а един мъж споделя, че в България германците показват коренно различна страна.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари