Ген. Атанасов: Борисов с единия крак е вързан за ДПС

1
Коя прищявка, особено икономическа, на ДПС не е била обслужена от правителството на Борисов, попита той
Коя прищявка, особено икономическа, на ДПС не е била обслужена от правителството на Борисов, попита той Видео: bTV

Бойко Борисов с единия крак е вързан за ДПС и това го знае целия български народ. Затова трябва да си отиде, защото обслужва корупционните схеми на ДПС. Основният проблем, за който хората са на площадите е тежката корупция“.

Това каза в интервю за предаването „Лице в лице“ ген. Атанас Атанасов, съпредседател на обединение „Демократична България“.

По-рано днес той и другият съпредседател на обединението – Христо Иванов, призоваха за незабавни предсрочни избори, за да може да се състои „радикална модернизация на страната“.

Те поискаха и оставката на вътрешния министър Младен Маринов заради полицейското насилие над протестиращи младежи.

Ген. Атанасов смята, че Маринов трябва да си подаде оставката и заради опита да се стигне до етнически сблъсък в парк „Росенец“.

В събота съгласуван протест на „Демократична България“ не можеше да се проведе, защото симпатизанти на ДПС се събраха на същото място.

Местният шеф си подаде оставка (Радослав Сотиров, директор полиция в Бургас), а вътрешният министър не я прие, явно по нареждане на Ахмед Доган, коментира съпредседателят на „Демократична България“.

Той обясни, че инициативата за „плажуване“ до лятната резиденция на Доган не е само на „Да, България“, а на цялото обединение „Демократична България“, но той лично не е имал възможност да участва, защото наскоро са оперирали крака му.

Основният проблем, за който хората са на площадите, е тежката корупция, каза за антирправителствените протести ген. Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари