Фирма TVH: Всички служители са разпуснати

5
Взети са всички препоръчани мерки за ограничаване на заразата от коронавирус в предприятието
Взети са всички препоръчани мерки за ограничаване на заразата от коронавирус в предприятието Снимка: Русе Медиа

Фирма TVH обяви официално, че са взети всички препоръчани мерки за ограничаване на заразата от коронавирус в предприятието, след като четирима нейни служители бяха установени с положителни проби.

Дружеството изпрати и протокол за извършената дезинфекция, за да успокои създалото се напрежение в последните дни и да увери обществеността, че изискванията на здравните власти се спазват изцяло, предаде Русе Медиа.

Ето и писмото от фирмата:

„По повод публикациите в медиите, бихме искали да Ви информираме, че след потвърждаването на 4 заразени с коронавирус на 24.04, всички служители са разпуснати и си спазват карантината, а на следващия ден 25.04 беше извършена цялостна дезинфекция на сградата с подходящи химикали от специализирано дружество.

Поради това че някои от хората с прекратен контакт с заразени по-рано / последния работен ден на заразените е 14.04 / карантината им свърши на 28.04 сме ги пуснали в допълнителна платена отпуска до 04.05.

Наетата външна фирма за боядисване няма достъп и не преминават през офисната част, разговорите с тях се осъществяват на повече от два метра разстояние

Искаме да Ви уверим, че сме взели както предварително, така и в последствие всички препоръчани мерки за ограничаване на заразата, приложено Ви изпращам протокола от извършената дезинфекция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари