Facebook подготвя нещо революционно

0
На предстоящата конференция F8 през април Facebook вероятно ще представи услугата Bot Store
На предстоящата конференция F8 през април Facebook вероятно ще представи услугата Bot Store

На предстоящата конференция F8 през април Facebook вероятно ще представи услугата Bot Store, която ще се използва с приложението Messenger. Bot Store би представлявал огромна промяна в технологичния свят, подобна на тази, която предизвика появата на App Store през 2008 г., съобщава TechCrunch.

Услугата ще позволи на потребителите да свалят на устройствата си набор от автоматизирани програми, които ще управляват чрез Messenger.

Ако например някой иска да си поръча пица, ще може да го направи като чрез програмата просто изпрати съобщение на пицарията. По този начин ще могат да се купуват билети за кино, да се вика такси, да се правят резервации за ресторанти, да се проверяват банкови сметки, да се запазват самолетни билети. Всичко само чрез изпращане на съобщения до „умен“ робот. Ботовете на Facebook могат да заменят браузърите и мобилните приложения, обединявайки ги в една услуга.

Конференцията F8, на която официално ще стане ясно дали и кога Bot Store ще бъде достъпен за потребителите, ще се проведе на 12 и 13 април в Сан Франциско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари