Ето какво направи един общински съветник със заплатите си

0

Общинският съветник от Реформаторския блок Джипо Джипов по оригинален и нестандартен начин днес представи поредната си инициатива.

Пред Земеделската гимназия той и приятелите му от Разградската велогрупа, Клуба за приключенски спортове „Зелен стъпка“ и Центъра за работа с деца посрещаха отправилите на велосипеди, бегом или просто на разходка към Пчелина разградчани и им подаряваха брошура с ценни съвети за безопасно придвижване с велосипед в града и миниатюрна раница с оборудване за велосипед в нея: фар и „котешки очи“, както и светлоотразителна лента за ръката за пешеходците.

Всичко това под мотото: „Раздвижи се!“

Предизвикателството към всички е чудесно илюстрирано с рисунки на разградски деца в минидиплянка, където идеята е доразвита: „Раздвижи се! Излез от къщичката си! Избери движението!“

И още: „Опитай тръпката да настъпиш вятъра! Раздвижи и другите! Не спирай, продължавай!“

„Това е само началото на една поредица от инициативи към моите съграждани да се отворим един към друг, да разнообразим ежедневието си. Очаквайте още предизвикателства, с които ще ви поканим да излезете за няколко часа в свободното си време от домовете си“, казва Джипо Джипов.

Като търсещ и съзидателен млад човек, Джипо е отворен и за други идеи. Който има конкретно предложение, може да го сподели с него на e-mail: [email protected] и на фейсбук страницата: Раздвижи се!


Инициативата „Раздвижи се!“ Джипо Джипов е финансирал от заплатата си на общински съветник. 

Той остава верен на обещанието си всички пари, които получава за работата си в местния парламент, да върне отново на обществото: винаги с благотворителна кауза – както досега!

Източник: e-Razgrad
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари