Енерго Про с изнесени офиси в Русенска област

0
Целта на проекта "В услуга на клиента" е жителите на по-малките населени места да се възползват от услугите на компанията като се срещнат със специалисти
Целта на проекта "В услуга на клиента" е жителите на по-малките населени места да се възползват от услугите на компанията като се срещнат със специалисти

Проектът на ЕНЕРГО-ПРО „В услуга на клиента“ продължава с поредния етап от инициативата, включваща организиране на изнесени офиси в градовете Ветово и Бяла, Русенска област.

Идеята на проекта, стартирал през 2014 г., е да се даде възможност на всички жители на населени места, в които няма действащи Центрове за обслужване на клиенти, да получат консултация със специалисти на компанията. ЕНЕРГО-ПРО работи с партньорството на Общините в съответните градове, които съдействат с предоставяне на помещения за провеждане на инициативата на познати и удобни за клиентите места.

Основна цел на проекта е жителите на по-малките населени места да се възползват от услугите на компанията като се срещнат със специалисти Обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО на територията на тяхната община.

В мобилните офиси на компанията клиентите ще могат да започнат процедура по смяна на титуляра на партидата за електроенергия при придобиване на нов имот, да получат консултация относно присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да се информират за сметките си и тарифната структура на цената на електроенергията, да актуализират данните си за кореспонденция, както и да зададат всякакви други въпроси, свързани с консумацията на електроенергия и предоставяните услуги. В изнесените офиси няма да бъде възможно извършването на касови плащания.

На 20.09.2016 г. изнесен офис на ЕНЕРГО-ПРО ще има в гр. Бяла, област Русе, в сградата на Народно читалище „Трудолюбие 1884“ на ул. Екзарх Йосиф 9. На следващия ден, 21.09.2016 г. специалистите на компанията ще бъдат в гр. Ветово, Русенска област, в сградата на Читалище „Никола Йонков Вапцаров“ на ул. "Трети март" 6. Работното време на мобилните консултанти от Обслужване на клиенти ще бъде от 10:00 до 15:00 часа.

Графикът за дните и градовете, които са следващите домакини на инициативата, се обявяват предварително на интернет страницата на компанията www.energo-pro.bg. За повече информация клиентите могат да се свързват и с денонощната телефонна линия на ЕНЕРГО-ПРО 0700 1 61 61.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари