Елена Гунчева: Аз няма да допусна синът ми да бъде тестван

17
По-добре вкъщи да учи, отколкото да позволя да се застраши здравето, живота и психиката му
По-добре вкъщи да учи, отколкото да позволя да се застраши здравето, живота и психиката му Снимка: Фейсбук

За лечение на деца в чужбина пари няма. Но 13 МИЛИОНА лева за тестове за ковидясали МЗ и МОН имат

 Да тестват най-малките дечица два пъти в седмицата. Вие осъзнавате ли какво престъпление се извършва спрямо децата ни. Два пъти в седмицата да ги тестват като овце, да треперят дали не са заразени, да ги е страх от другарчетата им. За да могат да изпълнят ангажиментите си политиците към Брюксел и да вземат едни пари. На гърба на децата ни.

Дори Кацаров и Денков /кога ли пак ще попадне на улицата на обичащи го граждани/, осъзнават, че без съгласието на родителите, децата не могат да бъдат тествани. Затова по всякакъв начин се опитват да ни принудят. И тук е въпросът дали ще надделеят здравият разум и обичта към децата, или ще ги дадем курбан на новата истерия, създадена от политиците!

Аз няма да допусна синът ми да бъде тестван, ваксиниран или по какъвто и да е начин изследван за ковид. По-добре вкъщи да учи, отколкото да позволя да се застраши здравето, живота и психиката му. Няма да позволя детето ми да бъде подлагано на медицински експерименти. Нито някое друго дете!

Спрете се, бре, предатели! Не посягайте на децата ни! Защото тогава никой няма да може да Ви спаси!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук