Доктор наруга и изгони пациентка

0
Ексклузивни кадри от скандала между лекаря и падналата от балкон Лидия
Ексклузивни кадри от скандала между лекаря и падналата от балкон Лидия Видео: Конкурент

Появи се шокиращо видео от инцидента, при който жена от мездренското село Боденец пострада в новогодишната нощ, но вместо да получи адекватна помощ, се сблъска с грубости и лекарско бездушие във Враца.

Сигналът за неприятната случка, разиграла се в първите часове на 1 януари в Спешно-прриемно отделение на МБАЛ „Христо Ботев“ тръгна от социалните мрежи.

Лидия Манчева паднала от балкона на втория етаж на къщата на брат си. Тя била на семейно тържество, но излязла да говори по телефона, опряла се на парапета и тъй като съоръжението е в ремонт, паднала от високото.

При инцидента младата жена е пострадала сериозно, съобщи братовчед й Божидар Младенов, благодарение на чиито видеа в социалните мрежи се видя отношението на лекар от врачанското спешно-приемно отделение.

След падането Лидия била препратена от филиала на спешния център в Мездра към колегите им във Враца. Пострадалата жена била посрещната с крясъци и викове, а лекарят, който отказал да се легитирима, повикал полицейски екип заради измислено от него насилие, твърдят близките на потърпевшата пациентка, предаде Конкурент.

Когато ченгетата установили, че никой нито е заплашвал, нито искал да бие лекарите, а само да ускори прегледа на Лидия, тя била прегледана, а след това пренасочена към Университетската болница "Царица Йоана - ИСУЛ" в София. Екипът в София, за разлика от врачанския, се отнесъл загрижено към жената и извършил три интервенции – една на таза и две на окото. Според Божидар Младенов шансът за възстановяване на зрението е минимален, но операцията на таза била успешна. „Ако се наложи, ще я оперират пак“, каза пред наш репортер младият мъж.

„Много трудно беше да установя кой е лекарят, който се държа грубо с нас. В крайна сметка установихме, че това е д-р Стойчев, който по същото време е бил дежурен“, каза Божидар Младенов.

Източник: Конкурент
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари