Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Докога ще има цензура от страна на ръководството на ФК „Дунав“?

0

"Става въпрос за лицето Илиан Георгиев, който понастоящем дори не е жител на града ни.

Същият този държи групата на Дунав във Фейсбук, която има около 6500 души, и понастоящем се явява като най-масовата група на клуба. Групата му „Фенове на Дунав Русе“ е пряко свързана със собственика и президент на отбора д-р Симеон Симеонов, а може би и с кмета на Русе Пламен Стоилов, който също има пряко участие във финансирането на отбора, като кмет на Община Русе.

Доказателство за това е това, което се случи на 12.07.2017 г. От групата беше буквално изтрит пост на Петър Николов, пряко засягащ ръководството на Дунав Русе, както и лично самия д-р Симеонов. Постът за няколко дни беше нашумял доста, като беше събрал около 500 коментара, които изразяваха критиката и недоволството на феновене към отбора, като например слабото му представяне в контролните мачове в предсезонната с подготовка, чието представяне не очарова никого.

Доста голяма част от членовете на групата му твърдят, че е имало и други случаи в които той е премахвал неудобни за ръководството на Дунав Русе постове, а освен това е и блокирал хора, които също са били неудобни с изказванията си за Доктора и неговото управление. Съмненията, че му е било наредено от горе да изтрие скандалната публикация остават, тъй като Илиан Георгиев не желае да сподели с нас кой точно му е наредил да направи това.

Няколко часа след действието му, беше създадено нова и независима от ръководството на Дунав група, в която всеки да може да си изразява мнението и това, което мисли, без да изпитва притеснения. Новата група събра около 500 души за няколко часа, като по-голямата част от напусналите старата продължават да недоволстват и влизат в дискусии дали е вярно, че Илиан взема по 400 лева на месец за да изпълнява заповедите на Доктора, като трие неудобни постове и хора от групата, която група е факт, че е доста силна общност и нараства като такава.

Факт е, че Доктора се страхува от феновете, и постоянно се крие като застава зад подобни лица като въпросното. Спорно е и как ръководи финансите на клуба и дали ги използва и за лични цели, като например за закупуването на нов луксозен джип, ремонт на вилата си и други подобни, каквито слухове се носят неотскоро.

Ако е вярно наистина, че д-р Симеон Симеонов краде пари от Дунав Русе и ги използва и за лични цели – стои въпросът колко плаща за добрия имидж и за цензурата, която въпросният Илиан Георгиев яростно употребява."

Автор: Ивелина
(Автор: Ивелина - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари