Дойде денят!

2
Елате от всички краища на страната, елате да блокираме Борисов и мафията!
Елате от всички краища на страната, елате да блокираме Борисов и мафията!

В четвъртък Парламента се свиква извънредно за изслушването на Бойко Борисов, което ще започне в 09.00ч. След повече от месец блокади и протести срещу управляващата ни мафия, това е момента да покажем своята непримиримост и решителност за постигането на нашата първа обща цел– ОСТАВКА на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров!

БОЕЦ призоваваме всички граждани и организации, които са солидарни с поставената цел да блокираме заедно сградата на Народното събрание.

Елате от цялата страна, от всички градове и общини, от всички квартали на Столицата, елате да блокираме Борисов и мафията! Гражданите се борим за свобода и справедливост и нашата кауза е чиста. Исканите от нас оставки са само началото, но са задължителна първа стъпка за отстраняването на мафията от властта. Нека да се изправим с лицата си срещу наглите и заедно да спечелим тази битка! Този момент ще бъде и лакмус за това кой за какво се бори и до къде е готов да стигне. Имаме своето конституционно право да протестираме срещу една прогнила и корумпирана власт загубила своята легитимност, която няма нито законното, нито моралното право да управлява.

Правителството на Пеевски и Доган с премиер Бойко Борисов е олицетворение на задкулисието и ние, гражданите не приемаме и отхвърляме налаганата с помощта на главният прокурор на мафията, Иван Гешев мафиотска диктатура!

Четвъртък – 08.00ч. – всички непримирими пред Парламента!

Дойде денят!

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари