Дневен хороскоп за 8 март 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя ще ви се наложи да се ангажирате със задачи свързани с дома и семейството ви, които ще изискват от вас по-голяма отговорност при тяхното изпълнение.

Днес ще бъде важно да съхраните разбирателство и хармония в отношенията си, ако се стремите да постигнете важен за вас успех. В неделя ще възникне спорна ситуация с мъж, който може да използва обиди или обвинения срещу вас. В любовта избягвайте разговори свързани с ваши предишни връзки, които могат да предизвикат неприятна ситуация. Като цяло в неделя реализацията на плановете ви ще става много трудно и тези от вас, които имат по лабилен характер много бързо ще се отказват от тях. Днес ще Ви зарадва радостна новина или късмет в живота на жена, която познавате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате интересни контакти с хора от различни разстояния. Ще имате благоприятен ден за пътуване, с възможности за забавления или срещи с приятни хора. Възможно е да възникнат недоразумения, които ще можете да преодолеете ако сте склонни към разговори по темата.  

Овен

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Очаква Ви нова любов. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Утре е по-добре да не пътувате.

Телец

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Не е разумно да вземате пари в заем. Утре дайте инициативата на другите.

Близнаци

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Лъв

Неделя ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Обърнете внимание на семейството си. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Утре трябва да избягвате споровете.

Везни

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Отделете време за семейството си. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.

Стрелец

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. С добра организация и в приповдигнато настроение утре ще отхвърлите повече работа. Объркани сте емоционално. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Утре е ден за домашни дела. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Водолей

В неделя за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. През неделя внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари