Дневен хороскоп за 28 януари 2021

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Днес трябва да умеете да виждате в тъмнината и да чувате в тишината. Това не е ден за ярки или рискови действия

Трудности днес могат да възникват ако плановете ви са по-високи от възможностите ви. Днес може да разрешите благоприятно битови или имуществени въпроси, но ако сте започнали да действате по тях през предишните дни или седмици. Хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби ще покажат благоразположеност към вас. В любовта може да преживеете разочарование, но това означава, че или сте имали по-големи очаквания или с действията си сте създали настоящата ситуация. Трудности ще възникнат около финансови документи и дела свързани с пари.

В тези неща ще трябва да сте по-внимателни и по-предпазливи. Момчетата и младите мъже ще се сблъскат с прояви на неискреност, измама или ще имат нереални очаквания свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Момичетата и младите жени родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще имат силен, успешен ден. Дано знаете как разумно и практично да се възползвате от днешните си възможности. 

Овен 

Изглежда, че Овенът е стъпил на пътя на промяната. Ако няма нищо интересно пред себе си, веднага започва да търси нови хоризонти. Това като цяло се случва сега. Ако се отдадете на слабостите си, няма да постигнете нищо.

Телец 

Не изоставяйте плановете си заради нечии капризи. Настоявайте на своето (в това сте ненадминати майстори). И нека да ви считат за непримирим инат, най-важното - не позволявайте на никого да седи на врата ви, в противен случай ще продължи дълго време.

Близнаци

Дори ако ви се иска всичко да кажете на партньора си – по-добре мълчете. Някои от представителите на въздушната стихия се чувстват нервни и притеснени. Навсякъде виждате трудности и проблеми. По-скоро сами си ги създавате във въображението, отколкото в действителност.

Рак

Денят може да е повратна точка за някои от вас. Много ще зависи от вашата реакция на случващите се събития, от вашето отношение към тях. Ако приемате всичко като урок, можете да считате, че сте издържали изпитите на съдбата.

Лъв 

Денят обещава да бъде много активен, макар и не твърде продуктивен. Ако днес не се ръководите от добри намерения, а само от желанието за печалба, нищо добро няма да се получи. Дори и с най-добрите си усилия няма да получите резултата, който сте очаквали.

Дева 

Ще бъдете увлечени в трудови подвизи. Чувствате се в добра форма и ентусиазирани. Някои представители на земната стихия ще се измъчват от финансовите въпроси. Ситуацията е много трудна и трябва спешно да решите нещо.

Везни 

Днес чувството за умора ще снижи малко настроението ви. Препоръчва се да проверявате внимателно отново всичко, защото разсейването ви е голямо и може да допуснете неволни грешки. Свежият въздух (независимо от времето) ще бъде най-доброто лекарство за лошо настроение и умората.

Скорпион

Помислете за старите си дългове и обещания. Помислете чии молби все още не сте изпълнили. Опитайте се днес да избегнете срещата с тези, които чакат обещаното или се заемете най-после да го изпълните. „Казана дума, хвърлен камък!“

Стрелец

Днес може да има малко повече суматоха, но огнения знак бързо ще влезе в ритъма на деня и както обикновено блестящо ще се справи с трудностите. Само внимавайте с думите си - вашите понякога груби твърдения могат сериозно да обидят някого.

Козирог

Ако можете, опитайте се да си легнете по-рано днес. Защото в противен случай рискувате изобщо да не заспите. И безсънието няма да добави силата, от която се нуждаете толкова много сега.

Водолей 

За мнозина представители на този знак, днешният ден ще се окаже един вид тест за чувствата и взаимоотношенията. Изпитвате нужда да размишлявате по някои въпроси, да се задълбочавате в себе си.

Риби 

О, колко трудно ще ви бъде да работите днес. Особено следобед. Затова се опитайте да имате време да свършите всичко важно и спешно преди обяд. Защото по-нататък всяко действие ще се проточи дълго…

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Още малко и мързелът официално ще се нарича пролетна умора...

Харесай Дунавмост във Фейсбук