Дневен хороскоп за 27 август 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък ще бъде добре да вложите енергията си в приключване на професионалните ви и бизнес задачи, за да не се допуска тяхното отлагане и продължение за следващата седмица. Разбира се, доколкото тези неща зависят от вас.

Въпреки желанието на някои от вас да хармонизират или освежат любовната си връзка, подобни действия могат да предизвикат неочакван ефект. Това особено важи за тези романтични връзки, в които единият партньор иска да поеме нов път. Моментите на раздяла са винаги болезнени особено за този партньор, който не е готов за подобна промяна. В четвъртък приемете с внимание думи или съвети на жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, независимо от нейната възраст. Всъщност тя ще ви каже нещо, което няма да ви изненада, което сте имали като очакване.

Мнозина ще пътуват основно на кратки разстояния, но понякога тези пътувания ще са свързани със затруднения или неприятни преживявания.

Овен

Петък носи успех на Овните. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Телец

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Парите идват и си отиват. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени. Утре проведете консултации.

Рак

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете борбени.

Дева

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Везни

Петък е успешен ден за Везните. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго.Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утре просто е такъв ден.

Стрелец

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор?. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Козирог

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Водолей

Петък ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Риби

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари