Дневен хороскоп за 24 октомври 2021

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

В неделя вътрешната ви борба ще бъде между желанието ви да си почивате и задачите, които стоят пред вас в листа ви за този ден

От една страна може да ги игнорирате и да си навлечете неодобрението или гнева на хората, които ще са засегнати от подобни действия. От друга страна самите вие няма да може да си починете пълноценно, защото тези задачи ще бъдат в мислите ви и трудно ще ви дадат покой. Най-доброто, което може да направите е, така да си организирате нещата, че да имате време и за активна дейност и за почивка.

В неделя ще ви предизвикат към размисъл непочтените, лицемерни действия на хора, които познавате, техни неизпълнени обещания към вас или към ваши близки роднини и приятели. Трудно ще проумявате липсата на страх у тях от възмездие, което Съдбата със сигурност им е приготвила.

Любовният живот на жените ще е по-интересен, особено на тези, които са над 30 годишна възраст. 

Овен

Не е толкова важно, ако не можете да сте в крак с другите и имате по-малко издръжливост, отколкото очаквате. По-добре е да слушате сигналите на тялото си и да си починете за кратко, отколкото да се напрягате твърде силно и да рискувате поради умора.

Телец

Ако ви е трудно да се отпуснете и се чувствате на ръба, няма срамно да си признаете, че сте временно неразположени. Правете само това, с което се чувствате комфортно, предпазвайте тялото си от ненужен стрес.

Близнаци

В разговорите с другите сте склонни да реагирате прекалено остро. Бъдете особено внимателни да не правите това, в противен случай ще изложите на риск всички бъдещи планове и перспективи.

Рак

Постарайте се да си осигурите колкото е възможно повече почивка и релаксация. Приемането на по-здравословно отношение към себе си е по-важно, ако изпитвате стресови моменти. Внимателно преценете дали си струва да изразходвате енергийни резерви.

Лъв

Вашият социален живот вероятно ще претърпи някои турбуленции. Чувствате се подтиснати от приятели и семейство или дори влизате в спорове с тях. Погледнете критично на себе си – дали пък не искате твърде много от близките си.

Дева

Може да се изправите пред неочаквани пречки, които са лесно преодолими. Скоро ще се почувствате по-удобно и няма да ви се налага постоянно да гледате през рамо. Ако в момента изпитвате малко сътресение във връзката си, не обвинявайте автоматично партньорът ви за това.

Везни

Тялото ви се нуждае от специално внимание, а нервите ви също са на ръба. Всичко, което ви вълнува безкрайно, не винаги си струва вниманието. Уверете се, че спите и почивате достатъчно.

Скорпион

Склонността да се втурвате в романтиката плаши потенциалните кандидати за вашата любов. Такъв подход може да има неблагоприятен ефект върху човека, който желаете. Опитайте се да развиете по-нежно и спокойно отношение.

Стрелец

Множеството малки неприятности, с които се сблъсквате, няма да ви дадат да се почувствате по-добре. Заемете положително спокойно отношение. Ако сте готови да направите компромис, всичко ще бъде наред.

Козирог

Забавете темпото във всички дейности, в които участвате. Умът и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Направете нещо добро за здравето си. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие. Масажът на дълбоките тъкани често прави чудеса.

Водолей

Един от начините да облекчите стреса, който може да почувствате, е да подходите към живота по по-игрив начин и да се опитате да разведрите ситуацията си. Запазете спокойствие, избягвайте да влошавате проблемите си.

Риби

Вие сте в прекрасно настроение, не се чувствате ограничени по никакъв начин и с вълнение искате да се възползвате от този ден. Насърчавате другите да бъдат толкова ентусиазирани от живота, колкото и вие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари