Дневен хороскоп за 24 декември 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък реализацията на вашите планове трябва да се случва с търпение и с много добра организация

Стремете се нищо и никой да не помрачава този ден с негативни емоции или конфликти. Това е ден на служене на семейните традиции, търсене на хармония между думи и дела, лоялност към хората, които през годините бяха винаги до вас. Не допускайте грубост или строгост в думи и действия. Днес всеки ще има нужда от любов в делата си.  В четвъртък някои уговорки за срещи или събирания могат да отпаднат, но за това ще има сериозна причина.

Някои от вас почти в последния момент ще разберат, че са пропуснали да подготвят подарък или поздравителна картичка за някой. Ще търсите начини да компенсирате този пропуск по някакъв начин. За съжаление днес някои от вас ще бъдат изненадани от една неприятна новина.

Овен 

Този период сигнализира за края на глава от живота ви и за началото на нова, която ще бъде пълна с надежда и жизненост. Неприятна ситуация, която ви безпокои, разстройва и изхабява, сега приключва, като по този начин ви изпълва с облекчение. От раменете ви се вдига тежест!

Телец 

Проявявате много търпение и сила по отношение на проблемите, които заемат вниманието ви. Добре се справяте с всичко. Така продължавайте и запазете вярата си. Предстои ви приятна вечер с близките хора.

Близнаци

Днес се чувствате освободени от неприятностите, които ви измъчват толкова дълго и ви пречат да планирате бъдещето си. Ще получите необходимото спокойствие и почивка, което ще ви помогне да презаредите батериите си, за да можете да планирате по-ефективен подход.

Рак 

Енергията и динамичността, които ви характеризират днес, ще ви дадат необходимия тласък за започване на нови начинания. Отделете малко време и внимание както към себе си, така и към партньора в живота.

Лъв

С всичко, което сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Въпросът е да останете верни на идеалите си и да не оставите мненията на другите да ви повлияят негативно. Не се притеснявайте, бъдете щастливи, както се казва.

Дева 

Днес ще преобладава доброто настроение. Ако в последните дни сте били твърде заети и сериозни, сега си позволете да станете по-разкрепостени и се отпуснете. Вашите планове за деня могат лесно да се променят.

Везни 

Сега сте способни да подхождате към нещата с повече разум и да изградите по-солидна основа за бъдещето. Страховете ви обаче ще продължат да ви възпрепятстват в преследвате на целите ви.

Скорпион 

Денят обещава да премине спокойно. Вниманието ще бъде съсредоточено повече върху домашните дела. Изпълнени сте с жизненост и енергия. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми.

Стрелец 

Дълъг е списъкът със задачи, които трябва да свършите, но позитивното настроение ще помогне да се справите с всичко бързо, лесно и енергично. После намерете време, за да се отпуснете и да почивате.

Козирог 

Трябва да се примирите с промените, които се случват във вашия живот, и да гледате на бъдещето с увереност и оптимизъм; имайте предвид, че всеки край е ново начало. Периодът, който ви предстои, ще се окаже изключително пълноценен и няма да остави място за носталгия.

Водолей

Преди обед се заемете с натрупалите се домашни и битови проблеми. Втората половина от деня ще прекарате в приятна ленивост и мечти. Отдъхнете си от суетата, отпуснете се и се насладете на почивката си.

Риби 

Днес вероятно вече сте си приготвили дълъг списък със задачите, които имате да вършите. Доброто настроение ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно. По-късно непременно намерете време да се отпуснете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари