Дневен хороскоп за 22 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Пред вас се откриват чудесни перспективи и е добре да побързате с взимането на решение. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават!

Телец

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Ще трябва да впрегнете сили и да изпълните обещанията си, но методично и планирано. Бързането няма да Ви помогне, бързайте бавно. Просто планирайте и слушайте повече. Не се разсейвайте. Утрешният ден ще бъде много успешен за Вас – ще свършите онова, което сте замислили и ще останете доволни. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно.

Близнаци

Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Приятел ще Ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Утрешният ден ще обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели.

Рак

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Да изглеждате добре, това винаги е от значение. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Става дума за бъдещето на нещо важно. Утрешният ден ще бъде успешен за Вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си.

Лъв

Приятна среща ще разнообрази деня Ви и ще повиши самочувствието Ви. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Утрешният ден ще ще се окаже изключително спокоен. Сполуката на преобладаващата част от Лъвовете през утрешния ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден.

Дева

Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат. Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Разсеяни сте. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. За мнозина петък е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно.

Везни

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Утре всичко тръгва по вода. Приятел ще Ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Някои от родените в знака ще бъдат в пълна кондиция и заредени с енергия, което може да помогне за реализацията на част от целите им. Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни.

Скорпион

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Трудностите, с които Скорпионите ще се сблъскат през утрешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди.

Стрелец

Утре определено не Ви е ден за харчене. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. В общуванията си утре ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени. И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Оставете всичко да се развие от самосебе си - следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно.

Козирог

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение. Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувството за способност да се действа са обхваналата ви тенденция, която в крайна сметка ще бъде причина за прекрасно представяне от ваша страна.

Водолей

Голяма част от представителите на зодия Водолеи са обхванати от силно доволство, което е така изразително, че най-често намира израз под формата на материален успех заедно с околните. Утре, когато двама се карат, ще спечели представителят на Водолей, ще изиграе добре ролята си на водач на глутницата и ще доминира. Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Физическата Ви форма изисква специално внимание. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех.

Риби

Препоръчва се въздържание. Не налагайте мнението и идеите си. Утрешният ден ще бъде много успешен за Вас – ще свършите онова, което сте замислили и ще останете доволни. През този ден за Рибите най-вредни ще са лъжите - затова не бива да си служат с тях. Мезависимо дали Вие ще се опитате да заблудите някого или това ще направи някой срещу Вас – ефектът ще бъде еднакъв. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари