Дневен Хороскоп за 2 юни 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Редно е да знаете, че големи подаръци за Вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс, да постигнете успех, все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате , и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте. Сега не е време за експерименти и усвояване на новости. Отношенията с роднините ще са сложни, като са възможни конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. А, между другото, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате...

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Вие сте внимателни и предвидливи. Правите всичко, за да бъде щастлив Вашия любим човек. В интерес на истината, не винаги Ви се отговаря с взаимност, а това Ви обижда. Опитайте да проявявате малко по-малко внимание към своята половинка. Тя ще забележи това, ще се замисли защо така става, и има вероятност и да стигне до правилния извод.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това, какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

Има шанс да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Не е изключено, че денят Ви да бъде изпълнен с приятна суета, поради необходимостта постоянно да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е, колкото се може по-активно да поддържате контакти с началството, колегите и съмишлемиците. Ако заработвате чрез някакви услуги, не се стеснявайте да рекламирате своите достойнства, да показвате технически и професионални умения, и да демонстрирате пред потенциалните си клиенти плодовете от своята предишна работа.

Везни

Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Денят ще бъде изключително благоприятен, ако датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за околните. Приятелите и любимите Ви хора ще са склонни да се съобразяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, дори и от тях да постъпват много нестандартни предложения. Може също да демонстрирате невиждани способности в сферата на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

Стрелец

Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи - първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей

Каквото и да чувствате, това веднага ще бъде веднага забелязано от околните, но за Вас няма да има значение, дали това ще бъде видяно от няколко души, или хиляди. Чувствате се толкова уверени в себе си, че колкото по-голяма ще бъде аудиторията, толкова по-голямо ще бъде удоволствието за Вас. Ако някой от приятелите Ви се обърне към Вас с молба, да му помогнете да се оправи със сложна ситуация в живота им, Вие, без съмнение, ще се съгласите. Само се убедете в лоялността на приятелите си - дали всъщност са с Вас, или против Вас...

Риби

Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, защото това може да ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подходящ момент да разчистите всичко ненужно около себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари