Дневен хороскоп за 15 декември 2019

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя ще имате желание да се забавлявате, с усещането че сте пропуснали да си отпочинете достатъчно през почивните дни.

Днес обаче ваши роднини или съседи ще ангажират вниманието ви с различни битови проблеми или неясни ситуации около имущество. Предстоят ви важни разговори с представители на зодиакалните знаци Овен, Стрелец или Лъв от имуществен характер. В неделя повод за радост може да бъде новина или събиране свързано с дете, най-вероятно от кръга ви приятели или съседи. За съжаление днес мнозина ще бъдат натъжени или разочаровани от неприятна новина, която в повечето случаи ще касае човек или събитие извън населеното място, в което живеете.

Неделя ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения и за планиране на различни задачи за новата седмица свързани с вашата работа или семейство. 

Овен

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ще Ви зарадват приходи. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Утрешният ден ще блести с особен успех за Телците. Намерете сили да завършите работата си до обед. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Близнаци

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Рак

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете внимателни в избора на партньори. Неделя е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Можете да отхвърлите доста работа утре, но не започвайте нищо ново. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Дева

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

 Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Утре трябва да избягвате споровете.

Стрелец

 Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Благодатен и плодоносен, неделя предоставя на Стрелците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Козирог

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Неделя не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа.Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Водолей. Всичко в крайна сметка опира до парите. В интимния живот емоциите са смесени. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Риби

 Неделя е успешен ден за Рибите. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. В неделя ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Неделя е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари