Дневен Хороскоп за 11 Септември 2015

0
Телци и Риби успешно борят пречки, Лъвове и Везни доволни от партньорство
Телци и Риби успешно борят пречки, Лъвове и Везни доволни от партньорство

Овен

В петък се чувствате доста натоварени, но ако действате с Везни – няма да се съобразяват с това. Овните да помислят дали не постъпват твърде импулсивно в деловата сфера, възникнат ли пречки или когато околните ги молят за помощ. Има и някои, които си правят сметката за добри печалби, ала на чужд гръб. Щом сте в екип, мислете за доходите на всички, иначе губите и приятели.

Телец

Като в четвъртък пречките в работата са повече, ала научавате и важни неща за професията и околните. По това Телците доста напомнят Рибите сега, не им се ще да приемат, че приключват успешен период и бързо трябва да се заловят за нови проекти и дейности. Практическата страна следва да бъде подготвена, и то без спорове, врявата би навредила на печалбите, би ви отвлякла от важното.

Близнаци

До началото на следваща седмица трябва да разчистите някои изостанали дела в службата и вкъщи. Ако сега Близнаците могат да си позволят спорове, в близките дни да се въздържат и особено от противопоставяне с влиятелни дами. Околните ви съветват искрено по технически въпроси и за отношения, а вие не слушате и после ще сърбате попарата. За творчество бъдете независими.

Рак

Този петък вие и Козирози доста си приличате, нагърбвате се с работа в службата и вкъщи, а ви се струва, че и близки не оценяват усилията ви. Надали Водолеи ще са толкова изпълнителни, а Раците действат под това влияния от 4-5 дни. Бъдете стриктни за финанси и делови задължения, накрая всички ще признаят, че сте се трудили добре и трябва да получите съответната награда...

Лъв

Дано в петък вие и Везни разчитате на равностойни партньори, иначе в работата ще има много проблеми, ще отстъпвате от решения и желания. Така може да продължи чак до вторник. Група Лъвове може да наложат мнението си с власт и инат, но ситуацията изисква гъвкавост, далечни пътища. Умели професионалисти сте, търсете възможности за творчество и не се щадете...

Дева

Изтича напрегната работна седмица, обаче вие не бързате да парадирате с постигнатото, макар че ви е струвало доста усилия. Девите са си прави, трябва да проверят пак и пак всичко ли в делата им е изрядно, ако имат пропуски, да си ги отстранят без много шум. Другите може и да не забележат недостатъци, но вие си ги виждате, разчитате с прецизност да привлечете шеф за идеите си.

Везни

Нелек петък дори като Лъвовете да разчитате на добро сътрудничество. Доста Везни трябва да мислят и за отдих, в тандем с Овни поемат много задачи, но другите нямат тяхната издръжливост. Не разчитайте само на късмет в делата си. Той не ви липсва, но при по-деликатни ситуации търсете и посредници, покровители, съветници. Специално се погрижете да бъдете по-информирани.

Скорпион

Като вчера се чувствате преуморени от напрежението в работата, има риск от спорове даже с хората, които ви симпатизират. Сега Скорпионите няма да се съобразяват с претенции и съвети на някои, случаят ще покаже, че са по-прави в преценки и идеи да начинания. Но и не е време да прибързвате, поне за финансите трябва да разчитате на сериозни съюзници, кредити, спонсорство.

Стрелец

В петък задачите са доста, ще ви се видят и по-мъчни, възникват неочаквани спънки. Стрелците обаче не се обезкуражават, знаят как да се справят със ситуацията, ще заразят с ентусиазъм околните. Ако на вас някой трябва да ви помогне, ще е оперативно и с идея да получите още по-добро място, условия за творчество. Заслужавате, това ще проличи и на изпити, публично представяне.

Козирог

В края на деловата седмица съвсем като Раците трябва да се заловите с много задачи и услуги за околните, после ще мислите кой колко ви оценява. Едва ли Козирозите ще командват Водолеите сега, трябва да бъдат по-предпазливи при уреждане на финансови и професионални неща, интриги между близки също носят ядове. Не се изкушавайте от дребни хитринки, ще се окажете губещите.

Водолей

Днес Раци и Козирози изискват от вас изпълнителност, но вие не сте най-смирени. Водолеите да се опрат и на по-млади хора, може да не са много опитни, но в трудни моменти ще помагат в работата. А и вие умеете да се учите от всеки, сега също ще извлечете някаква полза. Бъдете по-грижовни за тонуса си, купонът не е отдих, а приказки там крият риск от служебна интрига.

Риби

В петък има доста трудности в работата, но като Телци вие се справяте успешно и постигнатото ще ви радва. Само че няма време за отпускане, Рибите да готвят нови планове или бързо да влизат в ритъма на други екипи. Стриктни сте към задълженията си, по усет отбягвате клюки и интриганти, това ви пази от сериозни ядове и ощетяване. Енергията си насочете към предстоящите дела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари