Дневен хороскоп за 11 ноември 2021

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Днес дайте воля на собствените си емоции и чувства. Обичайте хората около вас, които ви обичат и уважават

Опитайте се да разбирате различните от вас. Направете добро на тези, които изпитват някаква неприязън към вас.

Това е ден, в който може да започнете нещо важно в живота си, което изисква някаква жертва, ограничение, строга последователност от вас. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за публични изяви. Мислете какво може да направите със себе си през следващите девет дни, в които ще преминете през един нов цикъл на развитие при екстремни обстоятелства, когато малко неща ще зависят от вас.

Днес ще имате късмет, така че се забавлявайте, но не бъдете лекомислени. Постарайте се да прекарате повече време със собствените си деца, които ще имат нужда от вашето внимание. Лошите новини в четвъртък ще касаят други хора, но вие ще сте склонни да ги приемете като собствено преживяване.

Овен

Няма да ви навреди, ако днес проявявате малко по-голяма практичност. Ако се колебаете за нещо, не пренебрегвайте финансовата страна. Не я ли отчетете, има риск да се вкарате във финансово затруднение и после да се самообвинявате.

Телец

Днес на преден план ще излязат въпроси, свързани с финанси или с придобиването на някаква собственост. Довършете онова, което сте започнали, особено ако става дума за нещо, върху което работите дълго време.

Близнаци

Днес ще изпитвате потребност от спокойствие и от повече време за себе си, за да дадете воля на чувствата си и да помислите по важен въпрос, който ви вълнува – по всяка вероятност свързан с любимия човек или с делово партньорство.

Рак

Добре е да посветите днешния ден на почивка и уединение – не започвайте нищо ново и пестете силите си. Ако нещо ви идва в повече, оставете го за друг ден. Ще се отрази добре на здравето ви, ако направите кратко прочистване на организма си, например храните се само с плодове в продължение на едно денонощие.

Лъв

Днешният ден е чудесен за романтика и за любовни преживявания – приятните емоции ще ви окрилят и ще се радвате на близост с любимия човек. В по-практичен план е възможно да сключите договор с изгодни за вас финансови условия.

Дева

Днес ще ви занимават семейни въпроси – те ще бъдат най-вече от емоционален характер, но нищо чудно да се появи и финансов елемент – например, свързан с наследство или имущество. Събитията и емоциите, които те извикват у вас, ще ви подтикнат към действие.

Везни

Днешният ден е благоприятен за вас, стига да не бързате за никъде и да си работите тихо и кротко по текущите задачи. Има вероятност да си изгубите времето в безсмислен спор, в който всеки ще защитава собствената си позиция и няма да иска да разбере гледната точка на другия.

Скорпион

Днес е вероятно темата за финансите да излезе на дневен ред, като въпросът ще засяга и други хора или ще имате взимане-даване с банки. Ако притежавате собствен бизнес, възможно е да финализирате важна сделка.

Стрелец

Днес ще бъдете особено раними и ще изпитвате потребност близките ви хора да ви подкрепят. Ако сте таили нещо в себе си, има голяма вероятност то да излезе наяве и емоциите да ви погълнат. Ще бъде във ваша полза, ако в тези моменти се съсредоточите повече върху себе си и собствените си преживявания.

Козирог

Днес преживяванията ви ще ви подскажат от какво трябва да се освободите – ако физически не се чувствате добре, може да направите разтовараща диета; ако пък става дума за чувства от миналото и стари рани, може би е дошъл моментът да простите. Обърнете повече внимание на здравето си и не прекалявайте с нищо.

Водолей

Днес мислите ви ще бъдат заети с въпрос, свързан с работата ви или  с професионалното ви развитие като цяло. Не се страхувайте да правите реформи и се стремете да постигнете повече от това, което имате, включително и ако се отнася до възнаграждението ви – ще бъде във ваша полза.

Риби

Днес ще се почувствате добре, ако се насладите на домашния уют или направите нещо, от което да ви стане приятно – оставете срещите и по-важните дела за следващите дни, когато ще бъдете по-активни и по-лесно ще постигате разбирателство с околните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари