Дневен хороскоп за 1 януари 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник започва развитието на някои нови проблеми или задълбочаването на вече възникнали такива. Това особено осезаемо ще се почувства във финансов план.

Началото на годината вещае и начало на драстични решения свързани със семейството и работата.

Ако пътувате днес ще възникне момент на напрежение, който ще може да бъде бързо преодолян. Изненадата днес може да бъде свързана с момче или млад мъж, с необходимост от покупка на подарък и др. 

Овен

Силна раздразнителност може да предизвика желанието да нагрубите или обидите дори любимия човек, да ви подтикне към авантюри. Няма по-подходящ ден от днешния за активен отдих и разходки.

Излезте извън града в тясна приятелска компания. Вероятно е харчене на пари за дреболии.

Телец

Дори и съзнавайки погрешността на своя избор, няма да можете да отидете на прекъсване на отношенията си. Възможно е леко раздразнение, тъй като не търпите вмешателство в личните си дела и не обичате контрола.

Активни, любознателни и подвижни, днес взимате участие в празнични мероприятия и увеселителни пътувания.

Близнаци

В любовта си сте увличаща се и страстна натура, ненавиждаща сложните, объркани отношения, макар че днес може и сами да ги объркате. Веселите представители на зодията се ползват с популярност и понякога може да нарушават общоприетите норми, а поставени в твърди рамки – може да се разбунтуват.

Възможни са срещи с приятели. Склонни сте да се съревновавате с всеки, едновременно да играете няколко различни игри, способни сте да забравите за поражението, за обидите и дребните разногласия.

Рак

Възможно е настроението ви да се мени бързо, да има пристъпи на депресия и самота. Може да има скарвания с любимия човек, в резултат на което да се затворите в себе си и да сте раздразнителни.

Раздразнените могат да са придирчиви и да напердашат децата и партньора си. Препоръчва се спокойна почивка. Не си струва да каните гости, както и вие да ходите на гости.

Лъв

Много от вас са надарени с интелект и магнетизъм, което привлича към тях поклонници. Възможно е да изберете правилна позиция и да обедините роднините в едно здраво семейство.

Днес сте душата на компанията, леко можете да постигнете благоразположението на хората и само със своето присъствие да оживите всяко общество и да донесете със себе си радостта и топлината на общуването, излъчвайки оптимизъм и вяра в светлото бъдеще.

Дева

Личният живот на болшинството представители на този знак е напълно хармоничен – съпрузите са дружен тандем, близкият човек осигурява надежден тил, вселявайки увереност в бъдещето.

Не е изключено този ден да е изпълнен със забележителни и увлекателни приключения и да остане във вашата памет задълго.

Денят е благоприятен за лечение, медитация и посещение на църква. Трябва да раздавате милостиня, да споделяте с близките си всичко, което имате.

Везни

При влюбените Везни този ден е свързан с емоционален подем, добро настроение, повишена чувствителност и възприемане на прекрасното. Днешният ден може да ви постави пред необходимостта от пълна ревизия на имуществото си.

Важното е да си починете добре и да съберете сили. Възможно е да спечелите пари на базата на необикновени открития.

Скорпион

Може да се състои среща с човек, който в последствие може да стане за вас втората ви половина. Вероятно е възстановяване на отношенията с бившия брачен партньор, приятел и изгубени роднини.

Денят е благоприятен за празнуване, радост, перспективни срещи и мероприятия. Не отказвайте поканата за тържество.

Стрелец

В личния ви живот са възможни положителни промени. Самотните Стрелци най-накрая си намират верен спътник в живота. Устройте си малък семеен празник на свещи.

Не пропускайте възможността да върнете доверието на близкия ви човек към себе си.

Благоприятен ден за духовно прозрение, преодоляване на съмненията и победа над неприятелите и греховете.

Козирог

Може да ви очакват делови и лични срещи. Мнозина от вас си спомнят усещането за непосредствена радост. Този ден съдейства за успех в борбата със собственото „его“.

Не избягвайте общуването. Възрастните хора могат да блеснат с остроумието си и да станат „душата на обществото“.

Благоприятен ден, свързан с нравствена чистота, духовно преображение и преодоляване на съмненията.

Водолей

Съдбата се грижи за самотните Водолеи – предначертана им е романтична среща при пътуване, в чужбина или сред хора, пристигнали от далеч. Много приятни минути доставят децата и внуците – техните грижи и внимание разкрасяват „зимните“ дни на възрастните представители на този знак.

Сега са ви нужни пресни впечатления и усещания, както никога досега. Отварянето ви към света и към хората ви носят маса положителни емоции.

Риби

Общуването с любимия ви човек не само повишава вашето настроение, но и внася в душата ви радост и покой. Бъдете крайно внимателни с децата-тинейджъри, да не засегнете тяхното самолюбие и да не предизвикате тяхната агресивност.

Благоприятен ден, изключващ конфликтите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари