Днес ще се радваме на слънце и температури до 14 градуса

0
А зимата настъпва в началото на декември
А зимата настъпва в началото на декември Снимка: Dunavmost

Максималните температури ще са от 9 до 14 градуса

Денят започва с минимални температури от минус 4 до 1 градуса, по Черноморието положителни - до плюс 3-4. Утрото се очертава слънчево и студено с условия за слани.

През деня ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток със скорости до 20 км/ч. Максималните температури на въздуха за деня са от 9 до 14 градуса. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Над планините ще бъде слънчево. Вятърът по високите части - над 2200 м, ще бъде до умерен от север със скорост до 30 км/ч, в ниските части от изток - със скорост до 20 км/ч. Максимални температури на 2500 м височина - около 2-3 градуса, а на 1500 м - до 7-8.

В петък и в събота ще има повече слънце. В неделя облачността ще бъде значителна, като облаците ще закриват и планинските ни първенци. Преръмявания са възможни в Тракия и по Черноморието. През нощта срещу понеделник се очаква дъжд в южните райони.

А зимата настъпва в началото на декември

Часове между 30 ноември и 1 декември постепенно страната ни ще попада под влияние на блокиран средиземноморски циклон.

Преобладаващите валежи отначало ще са от дъжд, но привечер по високите полета над Западна и Северозападна България дъждът ще премине в мокър сняг. Очакваната снежна покривка ще е между 2-5 см.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари