Днес избягвайте конфликтите!

0
Ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране
Ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране

Последен ден преди пълнолунието. Коефициент за успешност на деня – 40%

Луна в Лъв – позитивна, 14 лунен ден – позитивен, 15 лунен ден – негативен

Влиянията на деня са разнородни, в някои моменти противоречиви, така че съчетавайте нещата и следете часовете, за които се отнася информацията, от кога до кога важи.

Слънцето е в секстил с Уран, а Венера съвпад със Сатурн – засилва се интереса към всичко ново и оригинално,  пробужда се вдъхновението, творческото начало. Ако искате да преодолеете някои вътрешни ограничения в живота си, сега е времето, когато това може да стане лесно и благоприятно. Влиянието обхваща и следващите дни.

Луната е в знак Лъв до 16:48 часа на 19 февруари.  

Енергията е в разгара си. Намерете и достойно приложение чрез творчество, чрез вдъхновение на околните,  чрез нови силни проекти, чрез флиртуване. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават сега с лекота. Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи. (съобразено с лунния ден). Помнете: „По дрехите посрещат!” Сега хората отдават голямо значение на външния вид. Бъдете на висота, ако искате да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

Луната в Лъв кара да "пее" цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 14 лунен ден до 16:35 часа на 18 февруари (от 15:21 часа на 17 февруари)

Сънищата (неделя с/у понеделник) нямат никакво значение.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Благоприятно за творческа работа, креативни задачи, които се нуждаят от волеви импулс. Подходящо е за взаимодействие с обществеността, срещи, даване на подаръци, изготвяне на планове, провеждане на стратегически сесии, контакти с чужденци, експерти.

Време за постоянство, решителност, активност. Лунният ден носи силна енергия, постарайте се да я насочите към съзидателни цели. Ако искате нещо да промените, сега е моментът. Хубаво е да се започне ново дело. Подходящо за решаване на финансови въпроси, за покупки на недвижима собственост. Съдебните дела преминават успешно. Прекрасен ден за смяна на обстановката, пътуване.

Полезна е всякаква физическа работа. Можете да се занимавате с важни битови дела, домакинска работа, всякакъв вид ремонт и строителство. Добре е енергийно да почистите къщата и работното пространство.

Хубаво е да се съзерцава водата, небето или просто линията на хоризонта.

Избягвайте горчиво и сладко, но може солена храна, орехи, бадеми. Подходящо е за сухо гладуване (без течности). Ако се появи стомашно-чревно заболяване, означава, че вървите по грешен път. Уязвима е и ендокринната система, както и кожата. Да не се стискат пъпки, да не се правят манипулации с брадавици, циреи. Също така е уязвима психиката и е възможно да има промяна в настроението, често без причина.

Следва 15 лунен ден от 16:35 часа на 18 февруари до 17:52 часа на 19 февруари.

Сатанински ден. В този лунен ден вече се откажете от всичко важно. Характерна е емоционална възбудимост, склонност към необмислени постъпки. Може да се засилят страховете, фобиите, натрапчивите състояния. Към получаваната информация се отнасяйте внимателно. По възможност отделете време на себе си и на своите близки. Нараства вероятността от травми, инциденти и хранителни отравяния. За бизнеса е неблагоприятен ден. Отложете всичко свързано с парите, възможни са загуби, измами. В отношенията с колеги, началници, други, могат да възникнат конфликти. Постарайте се да не усложнявате нещата и всичко да решите по мирен път. Въздържайте се от интимни отношения.

Подстригването е добре да се отложи за целия ден.

Сънищата (понеделник с/у вторник) - Може да сънувате кошмари, на които не трябва да обръщате внимание.

5 слънчев ден е посветен на Благодетелния свят

Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в него. Благоприятно е мълчанието. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти, ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари