Днес и чадърът няма да помогне

0
Интензивни валежи, на места с гръмотевици
Интензивни валежи, на места с гръмотевици

Днес ще се развива купесто и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни и временно интензивни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици и усилване на вятъра.

Максималните температури ще са между 25° и 30°.

Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Ще духа умерен, по Северното Черноморие временно силен вятър от северозапад. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-26°.

Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Това съобщи дежурният синоптик Борис Димитров от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН), цитиран от „Фокус”.
 
Над планините ще е облачно и мъгливо. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня постепенно ще се ориентира от север. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра около 12°. Aтмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари