Днес е мистичен ден - отваря се врата между земята и небето

1
Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо
Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо

Луната е в знак Телец и се движи на празен ход до 10:32ч.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията. Не започвайте нищо важно. В 10:32ч Луната преминава във въздушния знак Близнаци. Един добър ден за комуникативните и мобилни хора. Днешният ден ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от novini.bg.

12-ти лунен ден до 14:57ч. Ден на хармонията и любовта. Предразполага към правене на добро, и ни дава възможност да бъдем в мир със себе си. Противопоказно е да се ядосвате и гневите, да изпитвате отрицателни емоции. Не трябва нищо да се започва и предприема, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Ако още не сте го направили, все още може да се обърнете с молба към Висшите сили, защото в този ден молитвите ни биват чути, ако са искрени и особено, ако се молим за други хора.

13 лунен ден започва в 14:57ч и продължава до 15:46ч на следващия ден – Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо неизвестно ви досега. Колелото на съдбата е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Ден идеален за постигане на хармония. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Можете да внесете изменения. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за получаване на нова информация, за натрупване на знания, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате по-обилно, защото 13 лунен ден е ден на яденето. Добре да се консумира жива храна - плодове и зеленчуци. Добре е да се храните в колектив - в семейството, с приятели. Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение.

Който се разболее в 13-я лунен ден, може да е за дълго. Повишена е възприемчивостта на организма към токсини, алкохол и наркотици. Сега трябва категорично да се отбягват. Денят е благоприятен за техники за изчистване на енергийните канали (меридианите и чакрите), както и за дихателни упражнения.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, да е активен, наситен със силни чувства, до пълно изтощение и приятна умора. Но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Нова информация за старите проблеми можем да получим сега и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде направо, а чрез символи и алегории. Опитайте се да разшифровате съня - той е правдив и отразява вашите реални проблеми, които е необходимо колкото може по-скоро да намерят своето решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари