Дивна изпълни песен от сериал по "Дисни Ченъл"

1
Русенската певица изпя песента „Моят час“ към филма „Елена от Авалор“
Русенската певица изпя песента „Моят час“ към филма „Елена от Авалор“ Видео: Disney Bulgaria

Русенската певица Дивна изпълни песента „Моят час“. Тя е част от новия анимационен сериал по "Дисни Ченъл" - „Елена от Авалор“. Премиерата на сериала е в събота, 29 октомври, от 11 часа по българския детски канал.

Музикалното видео по химна на Елена „Моят час“ вече се излъчва и в официалния YouTube канал на "Дисни България", информира briagnews.bg.

ова е едно от най-яките неща, които са ми се случвали! Винаги ми е било мечта да бъда част от проект на Дисни, особено пък от такъв за една толкова смела принцеса! Елена е невероятна и аз се влюбих в нея в момента, в който я опознах - вярвам, че и със зрителите ще се случи същото!", заяви Дивна.

Тя добави, че се надява, че си приличат по повече неща, отколкото предполага, защото тя е страхотен модел за подражание на всяко младо момиче. Процесът по записването на песента "Моят час" и по заснимането на видеото към нея е било страшно забавно, интересно и поучително преживяване за Дивна, добави тя.

Сериалът разказва историята на Елена, попаднала в омагьосаната приказна земя на Авалор. Смела и авантюристична тийнейджърка, Елена е спасила кралството си от злите сили и трябва да се научи да управлява като принцеса, докато порасне достатъчно, за да бъде кралица. Пътуването й ще я накара да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание, качествата на истински добрите лидери.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари