Димитър Рачков влиза в „Откраднат живот“

1
Участието му се проваляло на два пъти досега
Участието му се проваляло на два пъти досега Снимка: Novini.bg

Колоритният комик Димитър Рачков ще бъде голямата изненада за феновете на сериала „Откраднат живот“.

Димитър Рачков обещал да се включи като гост-звезда в първия сезон, но неотложни ангажименти провалили плановете на екипа на хитовата докторска поредица. Майката на сина му – Митко-младши Христина Апостолова, която е главен сценарист на сериала, отправила повторна оферта към комика за втория сезон, който върви в момента по Нова ТВ. Участието му отново се провалило, пише „Уикенд“.

„Все не успяваме да се синхронизираме с програмите. Много е ангажиран, а ние снимаме много нагъсто. Вече сме на финала на втория сезон, а зрителите ще видят последните му серии в края на годината. Надяваме се Димитър Рачков да успее за следващия сезон – споделя пред изданието Христина, която също е дипломирана актриса, но сега е в екипа на „Откраднат живот“.

Димитър Рачков ще се появи в третия сезон на сериала.

Преди да се залюби с комика и да му роди дете, фаталната Христина разбила сърцето на музиканта Димо от групата „Пиф“. Вокалистът толкова тежко приел раздялата, че с месеци се наливал с алкохол и гълтал антидепресанти.

Няколко месеца след раждането на малкия Митко тя заминала като сценарист в екстремното риалити „Сървайвър“ във Филипините. Там красавицата хлътнала до уши по продуцента Евтим Милошев, а днес двамата отглеждат 5-годишния си син Петър – припомня изданието.

Източник: Уикенд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари