Димитър Манолов: Най-бедни сме, защото върху нас се експериментира

0
Пеканов трябва да отиде и да забрани да се затварят въглищните централи, каза президентът на КТ "Подкрепа".
Пеканов трябва да отиде и да забрани да се затварят въглищните централи, каза президентът на КТ "Подкрепа". Снимка: БГНЕС

По думите му това да наложим мораториум на цената на газа е популизъм

"Нашата инфлация е два пъти по-висока от това, което идва отвън, което следва да покаже, че сме се раздали, за да може да постигнем тези нива. Преди избори всички обещават, но къде е истината в тези думи, ще може да се разбере на по-късен етап", заяви президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той каза, че в момента с работодателите подготвят текст, с който в момента, в който се появи кабинет с политическо мнозинство зад гърба си, ще му предложат идеите за бъдещо развитие.

"Натискът от Брюксел и САЩ мисля, че никога не е спирал, друг е въпросът какви са резултатите от този натиск, защото за мен не са едни от най-радостните. Тези, които ни натискат знаят, че можем да бъдем натискани и се поддаваме на натиск. Нерядко върху нас се експериментира и затова сме най-бедните", изтъкна Манолов.

По думите му това да наложим мораториум на цената на газа е популизъм.

"Разликата в цената при износ на ток отива при този, който го купува. Пеканов трябва да отиде и да забрани да се затварят въглищните централи", каза президентът на КТ "Подкрепа".

"Увеличаването на доходите през заеми не е добра идея. Увеличаването трябва да дойде през производството. Рецесията няма да ни се размине", посочи той.

И заключи, че по отношение на войната в Украйна може би имаме позиция, но не можем да я кажем.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Мунчо
    Докато дребни продажни бизнесменчета като този стоят начело на синдикати (което е абсурд отвсякъде), така ще бъде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари