Десислава Атанасова: Ние няма да загубим тези избори!

1
В момента има проверка на всички къщи за гости, ако се установят пропуски, съм убедена, че няма да има компромис за никого, заяви тя
В момента има проверка на всички къщи за гости, ако се установят пропуски, съм убедена, че няма да има компромис за никого, заяви тя Снимка: Анелия Николова / Дневник

Съвсем ясно е в последните седмици, че политически чадър няма разпънат над никого. Нещо повече от вчера стана ясно с особена категоричност, че проверките няма да спрат, така че обществото ни да получи справедливост.

Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в ефира на предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

Нямам къщи за гости, асансьори или тераси. Питам се, как би реагирала г-жа Йончева, чието семейство има три къщи за гости, дали ще предоставят къщите за гости на пенсионери или деца сираци. Абсолютно съм убедена, че каквото и да я призова, към каквато и да е обществена кауза, това няма да се случи, каза още тя.

По повод не социологическите изследванията, факт е, че скандалите ни носят щета. Вчера премиерът каза и още нещо, че денят за прошка е 26 май. Ако хората, които все още ни вярват, а ние сме показали резултати, за тези 10 години се направи доста, грешили сме навярно, но и сме показали, че всеки носи отговорност, заяви Атанасова.

Водачът на листата не БСП е обвинена в пране на пари, не от ГЕРБ, а от българския съд, добави Десислава Атанасова. Думите на Корнелия Нинова тя оприличи на политически оксиморон. ”Обявява се против къщите за Гости, но близки да Йончева имат три къщи за гости”, подкрепи твърдението си тя.

Доколкото знам в момента има проверка на всички къщи за гости, ако се установят пропуски в работата на контролните органи съм убедена, че няма да има компромис за никого, каза още Атанасова.

"Ние няма да загубим тези избори! Най-много депутати ще има ГЕРБ, ще сме първа политическа сила", категорична би тя.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари