Депутата Христо: Сбъднах си мечтата да съм на заплата

2
Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, възпя времето, прекарано в Народното събрание
Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, възпя времето, прекарано в Народното събрание

Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, възпя времето, прекарано в Народното събрание

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, се върна към същинското си амплоа - музиката. Той записа нова песен, посветена на осеммесечния му парламентарен мандат. "Депутата Христо" - безпощадна пародия на живота в 47-ото НС, дебютира в YouTube на първия учебен ден и за минути натрупа хиляди гледания.

В песента той иронизира редица политически фигури - Бойко Борисов, Ахмед Доган, Десислава Атанасова, Тошко Йорданов, Костадин Костадинов (Копейкин) и др.

"Сбъднах си мечтата да съм на заплата", рапира Хазарта: "Според мен за всичко е виновен депутатът Христо. Ей го 8 месеца и вече нищо." 

След това той иронизира любимата тема на ГЕРБ за цените на бензина, като казва, че първата му работа е била да вдигне горивото с лев. От надценката - "70 стотинки са за мен, а трийсетте ги нося лично на Асен". Текстът му не пести стрелички към проруските фигури в НС - "възрожденци на заплата", "абстинентния към руски газ".

Във видеоклипа към "Депутата Христо" участват и актьорите Йорданка Йовева и Стефан Мавродиев.

Това е първата нова песен на фронтмена на група "Ъпсурт" от 2019 г. насам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари