Делян Пеевски се появи!

0

Вторият в евролистата на ДПС Делян Пеевски се появи в предизборната кампания.

Според съобщение на фейсбук страницата на младежкото ДПС във Велиград той е участвал в благотворителна вечеря за жителите на село Пашови, организирана от областното ръководство на партията в Пазарджик.

Вечерята е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. В съобщението се посочва, че той е уважил за поредна година празничната вечеря и лично е поздравил жителите на село Пашови.

Делян Пеевски не се бе появявал публично от 19 април 2017 г., когато бе конституирано 44-ото Народно събрание. Той не ходи на работа в парламента и не присъства на представянето на листата.

Сред гостите на вечерята бяха Камен Костадин от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинският лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от ДПС.

По-късно Пеевски е посетил и селото Света Петка, където според публикуваната информация повече от час е разговарял "по приятелски" с хората. "Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели", се посочва в съобщението.

В разговора си с хората в Пашови и Света Петка Делян Пеевски е поставил акценти върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент.

"Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова, ние от ДПС излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина, за Движението за права и свободи", се посочва в съобщението. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари