Дани Трехо спаси бебе от катастрофирал автомобил

0
Актьорът се прояви като герой и в реалния живот
Актьорът се прояви като герой и в реалния живот Видео: CBS Los Angeles

Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във филми като "Жега", "От здрач до зори" и "Мачете", се е проявил като герой в реалния живот, помагайки за спасяването на невръстно момченце от преобърнал се след катастрофа автомобил, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

Седемдесет и пет годишният Трехо разказва за местна телевизия, че е бил на път към автомеханик в Лос Анджелис, когато на пресечка в града е станал свидетел на катастрофата между два автомобила. Момченцето и баба му, която е шофирала удареното и отчасти смачканото возило, са останали заклещени в него, предаде БТА.

Трехо и друга очевидка - жена, представила се като Моника Джаксън, са обединили усилията си в опит да извадят детето от автомобила преди пристигането на аварийните и спасителните отряди. Джаксън е пропълзяла от едната страна на обърнатото возило, за да откопчае момченцето от столчето му, докато актьорът е успял да го издърпа от другата страна.

Дани Трехо допълва, че е трябвало да успокоява детето, преди да успее да го измъкне. Актьорът е останал с невръстния малчуган, докато специализираните екипи извадят баба му.

От пожарната служба потвърждават катастрофата между двата автомобила, единият от които се е преобърнал. При инцидента няма сериозно пострадали. Трима души, сред които бабата и момченцето, са откарани в болница за преглед.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари