Чикагото: Не обвързвайте взрива с моето осъждане!

0
Чикагото: С моите клипове в социалната мрежа изобличавам едни и същи фирми от обръчите на ПП ГЕРБ
Чикагото: С моите клипове в социалната мрежа изобличавам едни и същи фирми от обръчите на ПП ГЕРБ

"Има вече два случая, които ме навеждат на мисълта, че палежът може да е на политическа основа. Споделих това и с разследващия служител във Второ РПУ - Русе". Това съобщи Венцислав Ангелов - Чикагото, който днес бе разпитан във връзка със запаления или взривен автомобил на Кристиян Танов.

"Ауди"-то паркирано пред жилищен блок в Русе изгоря през нощта на 7 срещу 8 януари. Полицията не изключва умишлен палеж на возилото, което е собственост на сина на общинския съветник Орлин Танов - Кристиян. То е било използвано за превоз до Велико Търново от Чикагото за делото за трафик на кокаин от Латинска Америка до Европа срещу него, което бе разгледано от местния Апелативен съд.

"С моите клипове в социалната мрежа изобличавам едни и същи фирми от обръчите на ПП ГЕРБ, които усвояват европейските пари в град Русе. Палежът на този автомобил и присъдата, която имам за опит за пренос на високонаркотично вещество от Перу към Испания нямат нищо общо. Не обвързвайте този палеж или взрив с моето осъждане на 6 години лишаване от свобода", заяви още Венцислав Ангелов.

"Казал съм всичко което знам. Не съм запознат с дейността на Кристиян Танов. За случая бях уведомен от моя племенник Стилиян Колев, който често управлява този автомобил. Мой дълг бе да отида на произшествието и да окажа помощ на това момче, защото тези, които са запалили този автомобил, в следващия етап може да посегнат на неговото ликвидиране или нараняване. Затова съм отишъл на произшествието и съм осветлил случая", коментира още Чикагото, като добави, че скоро се очаква да е ясно дали става въпрос за палеж или взрив.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари